Skip to main content

Turnhout, Binkenstad!

…hoofdstad van de Kempen zei u? Dat klopt! Althans wat ons betreft. Want met die positieve kijk naar de toekomst willen ook wij als Zwarte Ruiter Turnhout mee op de kaart zetten. Ons groen, de mooiste wandel – en fietsroutes. De nieuw geopende site van Turnova. We hebben genoeg troeven om hoofdstad van de Kempen te zijn!
Onze mooie kroegen hebben daar ook altijd een grote rol in gespeeld. Met bruine kroegen zoals Café Ranonkel, De Penge, De Spythigen Duvel & Café Sint Pieter,… hebben we in ieder geval wel wat gewicht in de schaal als Turnhout van Café’s.
Onze stad!

De Zwarte Ruiter!

De Zwarte Ruiter mag dan niet meer in het oude pand op het Zegeplein zitten. We proberen de sfeer van weleer terug te brengen in een gezellig nieuw pand dat de geuren en kleuren van het oude weten te vatten & hopelijk doen we er zelfs een scheutje bovenop!
Dat doen we natuurlijk ook door bieren van enkele lokale brouwerijen te schenken.
Met Taxandria, Schuppenboer, Gageleer, Deugniet en iets verder Westmalle zijn we natuurlijk altijd goed voorzien in de regio van Goud Blond! Proef dus zeker lokaal en steun onze Kempense brouwers. Schol!
Gebruik je Untappd? Check zeker even je biertje in! En bekijk onze menu met meer dan 50 zware bieren!